Αποστολη Λουλουδιων

Αυθημερόν Παράδοση

Αυθημερόν παράδοση του λουλουδιών και δώρων; Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε λουλούδια στο online ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα!
Αγορά
The Amazing Slideshow Addon!

Αυθημερόν Αποστολή Λουλουδιών

Χρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις και καλάθια δώρων σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!

Λουλούδια
Γενεθλίων

Λουλούδια
Γιορτής

Λουλούδια
Γέννησης

Λουλούδια
Επετείου

Κάντε το δώρο μια εμπειρία!

Δημοφιλή Προϊόντα
Θεώνη

Θεώνη

€50.00
Ίριδα

Ίριδα

€40.00
Δανάη

Δανάη

€39.00
Άννα

Άννα

€75.00

Παράδοση σε 120 λεπτά

Αυθημερόν Παράδοση Λουλουδιών και Δώρων στην Αθήνα

Αυθημερόν Παράδοση

Υπηρεσία Αποστολής Λουλουδιών και Δώρων

Τι είναι η αυθημερόν παράδοση

Άμεση Παράδοση την ίδια Ημέρα

Εγγυημένη Χρονική Παράδοση

Ταχύτητα – Ποιότητα 

Καθημερινή Εξυπηρέτηση απο 09:00-21:00
 
Χρειάζεστε λουλούδια που πρέπει να παραδοθούν σήμερα; Παραγγείλετε λουλούδια έως τις 21:00 π.μ. Όποια ώρα της ημέρας και αν παραγγείλετε από το ανθοπωλείο μας, τα λουλούδια σας θα παραδοθούν στον παραλήπτη την ίδια μέρα! Επιλέξτε από τη συλλογή μας λουλούδια, φυτά, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις, καλάθια δώρων ή άλλα προϊόντα με την υπογραφή μας, όλα σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν σήμερα ένα χαμόγελο!

 


Πριν υποβάλετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους του καταστήματος. 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται στον χώρο σας η όπου αλλού μας υποδεικνύετε.

Για αυθημερόν παρραγγελίες λουλουδιών και δώρων. Σε περίπτωση που κάποιο λουλούδι από τα προϊόντα που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας, όπως συνθέσεις ή μπουκέτα λουλουδιών έχουν εξαντληθεί, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τα ( κεραμικά βάζα ).

Η αποστολή λουλουδιών στο floristas.gr είναι δωρεάν και δεν επιβαρύνεστε με περιττά έξοδα μεταφοράς.

Στο ανθοπωλείο μας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε λουλούδια τα οποια παραδίδονται με δωρεάν αποστολή από τις 9:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των λουλουδιών κυμαίνεται από 1 έως 3 ώρες, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τον παραλήπτη για την ώρα παράδοσης.

Το floristas.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Παράδειγμα; τέτοια φαινόμενα μπορεί να είναι απεργίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα / Γιορτές όπως Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή της Γυναίκας, γιορτή της Μητέρας, Xριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Μετά της 21:00 το βράδυ εως 24:00. Για για κάθε παραγγελία στην ιστοσελίδα μας, επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσει 25,00€ για την μεταφορά των λουλουδιών, απαραίτητη προϋπόθεση πριν παραγγείλετε τα λουλούδια πρέπει να έρθετε σε επαφή μέσω τηλεφώνου με το κατάστημα πριν από τις 22:00 το βράδυ ( Ώρες λειτουργίας καταστήματος)... Εξαιρούνται γιορτές όπως Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή της Γυναίκας, γιορτή της Μητέρας! Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Μετά τις 24:00 έως στις 6:00 το πρωί το ελάχιστο κόστος παραγγελίας πρέπει να είναι άνω των 150€, απαραίτητη προϋπόθεση τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα πριν από τις 22:00 το βράδυ.( Ώρες λειτουργίας καταστήματος).

Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί και θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας του.

Το floristas.gr. Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική για την αποστολή των λουλουδιών.

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search