Ελιά για Δώρο

Φυτό Ελιά

Φυτό Ελιά. Στείλτε ένα ιδανικό φυτό ελιά σε γλάστρα και κασπώ. Αγορά ελιά online, αυθημερόν παράδοση, δωρεάν αποστολή δέντρα ελιά.

Ελιά Φυτό - Δέντρο Μπονσάι

€45,00
ΚΩΔ product_0535

Ελιά σε Γλάστρα για Δώρο

€75,00
ΚΩΔ product_0536

Φυτό Ελιά σε Γλάστρα

€95,00
ΚΩΔ product_0537

Μίνι Φυτό Ελιά

€45,00
ΚΩΔ product_0538

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 

Δώρα Ελιά - Παράδοση Αυθημερόν

Στο 21 Flowers ανθοπωλείο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δώρα ελιά νάνα, ελιά μπάλα, ελιά μπονσάι, ελιά σε κασπώ, ελιά σε βάζο, ελιά σε κεραμικό και ελιά σε γλάστρες σε μοναδικές τιμές.

Τα δέντρα ελιάς είναι δημοφιλή φυτά για διακόσμηση σπιτιού και η καλύτερες επιλογές δώρων για φίλους και συγγενείς. Δημοφιλές για το μοναδικό τους μέγεθος, τα δενδρύλλια ελιάς είναι ιδιαίτερα φυτά που συνδυάζουν αρμονικά τη μινιμαλιστική ομορφιά και όλη την μαγεία της φύσης για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας η του κήπου σας. Πέρα από την ομορφιά και τη μοναδικότητα τους, τα δέντρα ελιάς είναι ένα ιδιαίτερο και όμορφο φυτό για δώρο σε γιορτή, γενέθλια, γέννηση, επέτειο, για να πείτε ευχαριστώ ή συγχαρητήρια σε φίλους και την οικογένεια σας.

Ανεξάρτητα από την περίπτωση που αγοράζετε, ένα δέντρο ελιάς είναι μια εξαιρετική, εορταστική επιλογή δώρου για όσους βρίσκονται στη λίστα των δώρων σας. Παραγγείλετε όλες τις Ελληνικές ποικιλίες ελιάς, σε διαφορετικά μεγέθη και περισσότερα στo online ανθοπωλείο μας.

Ιδανικό σε μπαλκόνι, βεράντα ή απευθείας στον κήπο, η ελιά είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση.

Η Ελιά είναι αειθαλές δένδρο με σφαιρική βλάστηση, βραδείας ανάπτυξης, σύμβολο της Μεσογείου. Παραδοσιακά, η ελιά είναι σύμβολο ειρήνης και φιλίας, αυτή η ένωση ξεκίνησε στην αρχαία Ελλάδα, ήδη από τον πέμπτο αιώνα.

Η ελιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ιερά δέντρα και η θέση του είναι ριζωμένη στην αρχαία ελληνική παράδοση και μυθολογία.

Ο θρύλος λέει ότι ο Δίας πρότεινε διαγωνισμό μεταξύ της Αθηνάς και του Ποσειδώνα για τον έλεγχο της Αθήνας. Ο Ποσειδώνας έσπασε την τριπλή τρίαινα του πάνω στον σκληρό βράχο της Ακρόπολης, ο οποίος εξαπέλυσε μια πηγή. Ενώ η Αθηνά, παρήγαγε μια ελιά, με τα ασημένια πράσινα φύλλα και την αφθονία των πλούσιων φρούτων.

Οι Αθηναίοι επέλεξαν το δώρο της Αθηνάς και, με τη σειρά του, η ελιά έχει παραμείνει ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της ελληνικής ζωής από τότε!

Έγινε σαφές ότι η ελιά είχε ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με όλα τα άλλα δέντρα, όταν οι περσικοί στρατοί του μεγάλου Βασιλιά Ξέρξη περνούσαν από την Ελλάδα. Το 480 π.Χ., τα κτίρια στην Ακρόπολη, που περιείχαν ελιές, πυρπολήθηκαν και καταστράφηκαν. Ωστόσο, τα ελαιόδεντρα «βλάστησαν την ίδια μέρα σε ύψος δύο κιβωτίων» (1 μέτρο!). Εκτός αυτού, οι σπόροι από τα απομεινάρια αυτού του ιερού δέντρου αναφυτεύτηκαν σε όλη την Αττική. Κάνοντας αυτό, σήμαινε ότι όλοι οι ελαιώνες, που περιβάλλουν την Αθήνα, έχουν μια πινελιά από το αυθεντικό δέντρο της Αθηνάς.

Τα ελαιόδεντρα απαιτούν λίγη διατροφή, καθώς έχουν εξελιχθεί με τους αιώνες σε φτωχά, πετρώδη εδάφη. Παρόλο που εκτιμούν την ετήσια επίστρωση λιπασμάτων για να τα διατηρούν τα λαμπερά φύλλα, η ελιά είναι απίστευτα ανθεκτικό φυτό στην ξηρασία.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search