Ανεμώνη Λουλούδι

Ανεμώνες Παράδοση

Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με υπέροχες ανεμώνες σε κάθε περίσταση. Αγοράστε ανεμώνη στην καλύτερη τιμή στο floristas.gr.

Ανεμώνη - Μπουκέτο με Ανεμώνες

€35,00
ΚΩΔ product_0208

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 



Ανεμώνη Λουλούδι - Έννοια και Συμβολισμός

Ο συμβολισμός των λουλουδιών είναι ακόμα πολύ σημαντικός. Οι άνθρωποι μεριμνούν πολύ για την επιλογή ενός χρώματος λουλουδιού όταν δίνουν σε κάποιον ένα όμορφο μπουκέτο. Τα λουλούδια βοήθησαν τους ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους χωρίς καν να λένε ούτε μια λέξη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αφιερώνουμε τόσο μεγάλη προσοχή στα λουλούδια.

Εκτός από το πιο συνηθισμένο δώρο σε κάποιον, τα λουλούδια είναι επίσης όμορφη διακόσμηση και σημαντικά συστατικά αρωμάτων και πολλά άλλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη.

Χωρίς λουλούδια, οι ζωές μας θα ήταν βαρετές και δεν θα είχαμε την έμπνευση να φορέσουμε χρώματα, να διακοσμήσουμε τη ζωή μας με λουλούδια και μια έμπνευση να εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας με όμορφα πολύχρωμα μπουκέτα. Η ανεμώνες είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός όμορφου λουλουδιού που μπορεί να βρεθεί στη φύση και που εξακολουθεί να είναι ένα ξεχωριστό και όμορφο λουλούδι.

Κάθε λουλούδι έχει το δικό του νόημα και συμβολισμό. Αυτό το κρυφό νόημα είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί από αρχαίους πολιτισμούς και από ανθρώπους που δώρισαν και έλαβαν αυτά τα λουλούδια, αλλά και τα χρησιμοποίησαν με άλλους πιο ουσιαστικούς τρόπους.

Μερικοί πολιτισμοί πίστευαν ότι η ανεμώνη θα μπορούσε να προβλέψει την άφιξη της βροχής. Αυτό τους βοήθησε να καλύψουν εγκαίρως και να προστατεύσουν τα υπάρχοντά τους από την καταιγίδα.

Άλλοι πίστευαν στις μαγικές ή πνευματικές δυνάμεις του λουλουδιού. Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η ανεμώνη θα μπορούσε να τα προστατεύσει από τα κακά πνεύματα και να τα κρατήσει ασφαλή, αν το φορούσαν στην τσέπη τους ή κάπου κοντά τους.

Η άφιξη της άνοιξης. Δεδομένου ότι αυτό το λουλούδι ανθίζει κατά την άνοιξη, ανακοίνωσε επίσης την άφιξη πιο ηλιόλουστων και θερμότερων ημερών. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό το λουλούδι αντιπροσώπευε τη χαρά και την ευτυχία που μπορεί να φέρει μόνο ο θερμότερος καιρός.

Παρόμοια με την παραπάνω έννοια, οι άνθρωποι φορούσαν ανεμώνες για να τρομάξουν την κακή τύχη. Πίστευαν ότι η μεταφορά μιας ανεμώνης στην τσέπη τους θα τους φέρει τύχη σε σημαντικές καταστάσεις ζωής.

Η ασθένεια θεωρούνταν συχνά ως κακή τύχη, έτσι οι άνθρωποι συνδέουν την ικανότητα της ανεμώνης για να προστατεύει τους ανθρώπους από την κακή τύχη με την προστασία από ασθένειες. Αυτό το λουλούδι χρησιμοποιήθηκε επίσης ως συστατικό σε φίλτρα και φάρμακα, τα οποία έπρεπε να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανακάμψουν από ασθένειες.

Η ανεμώνη στέλνει ένα ειδικό μήνυμα μόνο για εσάς που δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψετε αυτούς που αγαπάτε. Αυτό το λουλούδι θα πρέπει να θυμίζει ότι θα έρθουν καλύτερες στιγμές, ανεξάρτητα από το πόσο απελπιστικά όλα φαίνονται τώρα. Πρέπει να αγαπάτε τον σύντροφό σας και να υποστηρίζετε τον σύντροφό σας σε περιόδους που αυτό απαιτείται περισσότερο.

Ο συμβολισμός των λουλουδιών ανεμώνη είναι πολύ δυνατός και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περίπτωσης. Είτε το χρησιμοποιείτε ως προστασία από την κακή τύχη είτε το χρησιμοποιείτε ως δώρο για κάποιον, βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα που θα στείλετε θα είναι ισχυρό. Στείλτε αυτό το όμορφο λουλούδι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε την πολύχρωμη εμφάνισή του και το όμορφο άρωμα.

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search