Τουλίπες Λουλούδι

Τουλίπες Παράδοση

Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με υπέροχες τουλίπες σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τουλίπα στην καλύτερη τιμή στο floristas.gr.

Μπουκέτο με Τουλίπες

€35,00
ΚΩΔ product_0141

Λευκές Τουλίπες - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0142

Κόκκινες Τουλίπες - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0143

Κίτρινες Τουλίπες - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0144

Ροζ Τουλίπες - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0145

Πορτοκαλί Τουλίπες - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0146

Τουλίπες & Αλστρομέρια - Ανθοδέσμη

€45,00
ΚΩΔ product_0147

Τουλίπες & Τριαντάφυλλα - Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0148

Μπουκέτο με Πολύχρωμες Τουλίπες

€40,00
ΚΩΔ product_0149

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 Τι Συμβολίζουν οι Τουλίπες

Τουλίπες, αυτά τα κομψά και όμορφα λουλούδια, είναι ένα διαχρονικό σύμβολο χαράς και αναγέννησης και συμβολίζουν την έλευση των θερμότερων ημερών και το τέλος της μακράς και κρύας χειμερινής περιόδου. Οι τουλίπες προέρχονται από την Περσία και την Τουρκία πριν από αιώνες, οι τουλίπες έφτασαν γρήγορα στην Ευρώπη και είναι από τα πιο δημοφιλή λουλούδια παγκοσμίως. Δεδομένου ότι συμβολίζουν την χαρά και την αναγέννηση, οι τουλίπες αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο, όπως για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Ημέρα της Γυναίκας, το Πάσχα, και την Ημέρα της Μητέρας.

 

Πότε Στέλνουμε Τουλίπες

Οι τουλίπες με τα τολμηρά χρώματα τους και με τις πανέμορφες ανθίσεις, είναι ιδανικά δώρα για κάθε περίσταση. Σήμερα, μπορείτε να στείλετε ένα μπουκέτο με τουλίπες για να καλωσορίσετε την άνοιξη και της φωτεινές, ηλιόλουστες ημέρες. Η άνοιξη είναι η εποχή που όλα γύρω μας γεμίζουν χρώμα και άρωμα από πολύχρωμα λουλούδια.

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search