Φρέζια Λουλούδι

Φρέζιες Παράδοση

Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με υπέροχες φρέζιες σε κάθε περίσταση. Αγοράστε φρέζια στην καλύτερη τιμή στο floristas.gr.

Φρέζια - Πολύχρωμο Μπουκέτο

€35,00
ΚΩΔ product_0194

Μπουκέτο με Φρέζιες και Τριαντάφυλλα

€50,00
ΚΩΔ product_0195

Λευκή Φρέζια - Μπουκέτο

€40,00
ΚΩΔ product_0196

Ανθοδέσμη με Φρέζιες και Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0197

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 Είναι Διαθέσιμες οι Φρέζιες όλο το Χρόνο


Τα μπουκέτα με λουλούδια φρέζιας δεν είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο. Τα αποθέματα φρέζιας στην Ελλάδα είναι άφθονα από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, αλλά μπορούν να βρεθούν σχεδόν όλο το χρόνο.

Τι Συμβολίζει το Λουλούδι Φρέζια


Λόγω του ευαίσθητου αρώματός τους, οι φρέζιες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο. Είναι δημοφιλείς λουλούδια εποχής, το οποίο θα βρείτε σε κάθε ανθοπωλείο την επόχη της άνοιξης.

Σύμφωνα με τη βικτοριανή γλώσσα των λουλουδιών, η φρέζια είναι το απόλυτο λουλούδι φιλίας, εμπιστοσύνης και αθωότητας. Είναι ένα δημοφιλές δώρο για φίλους και συγγενείς, όπως και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια γάμου επειδή συμβολίζει την αγνότητα της νύφης καθώς και την εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού.

Είτε πρόκειται για λουλούδι φιλίας ή ως ένδειξη φιλίας, εμπιστοσύνης και αθωότητας, υπάρχει ένα χρώμα λουλουδιών φρέζιας για κάθε περίσταση. Αν θέλετε να στείλετε ένα υπέροχο μπουκέτο με φρέζιες, ένα βαθύτερο νόημα μπορεί να αποδοθεί με βάση το χρώμα της φρέζιας που θα προσφέρετε.

Λευκές φρέζιες: Συμβολίζουν την αγνότητα και την αθωότητα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια γάμου επειδή είναι συμβολικά για την αγνότητα της νύφης καθώς και για την εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού.

Ροζ φρέζιες: Συμβολίζουν τη μητρική αγάπη.

Κίτρινες φρέζιες: Συμβολίζουν τη χαρά, την ανανέωση και τη φιλία.

Κόκκινες φρέζιες: Συμβολίζουν το πάθος.

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search