Πασχαλινά Στεφάνια

Πασχαλινά Στεφάνια

Αγοράστε online πασχαλινά στεφάνια για κάθε περίσταση και κάντε υπέροχα δώρα λουλουδιών στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυθημερόν παράδοση.

Στεφάνια Επιταφίου

€35,00
ΚΩΔ product_02046

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 

 

Αποστολή Πασχαλινά Στεφάνια με Λουλούδια

Σύμφωνα με την παράδοση, τα πασχαλινά στεφάνια δεν είναι μόνο διακοσμητικά για το σπίτι μας, αλλά χρησιμοποιούνται και για το στολισμό του Επιταφίου. Τα στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια χειροποίητα ή κατασκευή, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια της εποχής για κάθε χώρο, είτε αυτό είναι το σπίτι σας, είτε πρόκειται για το στολισμό Επιταφίου στην εκκλησία.

Επιλέξτε το Πάσχα, ένα πασχαλινό στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στο 21 Flowers, για τον στολισμό του Επιταφίου, η για να διακοσμήσει την πόρτα ή το μπαλκόνι σας με υπέροχα χρώματα.

Στο 21 Flowers θα βρείτε ό, τι ψάχνετε και περισσότερο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με πασχαλινά στεφάνια. Από στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια με ψεύτικα λουλούδια για το τραπέζι, κρεμαστά στεφάνια και πολλά άλλα.

Μπείτε στο πνεύμα της γιορτής με όμορφες διακοσμήσεις από χειροποίητα στεφάνια σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για εσωτερικές ή εξωτερικές διακοσμήσεις, σίγουρα ένα όμορφο πασχαλινό στεφάνι θα σας δώσει την απόλυτη έμπνευση που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στιλ. Στο online ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια ποικιλία από στεφάνια και γιρλάντες με φρέσκα λουλούδια για το στολισμό του Επιταφίου. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από πασχαλινά στεφάνια για να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς. Παραγγείλετε πασχαλινά στεφάνια για την Μεγάλη Πέμπτη του Πάσχα. 

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search