Μαύρα Τριαντάφυλλα

Μαύρα Τριαντάφυλλα Παράδοση

Μαύρα τριαντάφυλλα. Βρείτε μπουκέτα με μαύρα τριαντάφυλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς στο ανθοπωλείο floristas.gr. Αυθημερόν παράδοση.

Μαύρα Τριαντάφυλλα Ανθοδέσμη

€70,00
ΚΩΔ product_0324

Τριαντάφυλλα Μαύρα σε Κουτί

€210,00
ΚΩΔ product_0325

Αρκουδάκι από Μαύρα Τριαντάφυλλα

€35,00
ΚΩΔ product_0326

Μαύρα Τριαντάφυλλα για Πάντα

€40,00
ΚΩΔ product_0327

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 

 

Μπουκέτα με Μαύρα Τριαντάφυλλα Παράδοση

Πόσες φορές σκεφτήκατε να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο και μοναδικό που αποπνέει γοτθική τέχνη και κομψότητα. Η αποστολή ενός μπουκέτου με μαύρα τριαντάφυλλα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να εκφράσεις διαφορετικά τα συναισθήματά σου, και να δημιουργήσετε μια ιστορία που δεν έχει ακόμη γραφτεί. Τα μαύρα τριαντάφυλλα είναι εντυπωσιακά, έχουν έντονο χρώμα και ασυνήθιστη εμφάνιση. Αν θέλετε να κάνετε μια μοναδική δήλωση αγάπης ή εντύπωση στον/στην σύντροφο σας, τα μαύρα τριαντάφυλλα είναι μια από τις πιο εξαιρετικές επιλογές λουλουδιών που μπορείτε να επιλέξετε.

Το μαύρο χρώμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στον κόσμο. Αυτό καθιστά το μαύρο τριαντάφυλλο μια κοινή επιλογή για άνδρες και γυναίκες.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές τέτοιων λουλουδιών για την παραγγελία σας με παράδοση την ίδια μέρα στη Αθήνα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια παραγγελία!

 

Ας Ξεκαθαρίσουμε Μερικές Αλήθειες και Μύθους για τα Μαύρα Τριαντάφυλλα

Τα μαύρα λουλούδια έχουν ιδιαίτερη σημασία στη γλώσσα των λουλουδιών. Όσον αφορά τα τριαντάφυλλα, υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε χρώμα, αλλά λίγοι ανταγωνίζονται το μυστήριο και το μύθο του μαύρου τριαντάφυλλου. Το να πεις ότι το μαύρο τριαντάφυλλο είναι σπάνιο πραγματικά δεν είναι δίκαιο, τουλάχιστον όχι στην πράξη. Παρά τους μύθους, τα μαύρα τριαντάφυλλα είναι το αποτέλεσμα των βαμμένων τριαντάφυλλων ή γενετικά τροποποιημένων για να αλλάξουν το χρώμα τους, ωστόσο η λαογραφία και ο θρύλος του μαύρου τριαντάφυλλου δεν φοβήθηκαν από αυτά τα γεγονότα. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι το απροσδιόριστο μυστήριο που προσθέτει γοητεία πίσω από το σπάνιο και πραγματικά ανέφικτο μαύρο τριαντάφυλλο.


Ο Μύθος και η Σκληρή Πραγματικότητα

Ένα από τα πρώτα πράγματα που συναντάτε όταν ψάχνετε για «μαύρα τριαντάφυλλα» στο διαδίκτυο είναι ένα είδος τριαντάφυλλου που μεγαλώνει σε πραγματικό μαύρο χρώμα - το μαύρο τριαντάφυλλο του Halfeti της Τουρκίας. Αγνοήστε την ιστορία για το Χαλφέτι το παραμυθένιο χωριό της Τουρκίας όπου φυτρώνουν τα περίφημα σπάνια μαύρα τριαντάφυλλα, πρόκειται για άλλον έναν μύθο γύρω από τα μαύρα τριαντάφυλλα.

Υπάρχουν πολλά είδη κατηγορίες και ποικιλίες τριανταφυλλιάς που ονομάζονται μαύρα τριαντάφυλλα: Black Jade, Black Magic, Black Beauty, Black Baccara και ούτω καθεξής, κανένα από αυτά δεν έχει καθαρό μαύρο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν κατάλληλα γονίδια στο γονιδίωμα οποιουδήποτε είδους τριαντάφυλλου που θα μπορούσε να παράγει ένα πραγματικό μαύρο χρώμα. Στην πραγματικότητα, αυτά έχουν μια εξαιρετικά σκοτεινή σκιά πορφυρού, καφέ, μοβ ή ακόμη και κόκκινου. Ωστόσο, φαίνονται σχεδόν μαύρα όταν παρατηρούνται στο τοπίο ενός κήπου.

Τέλος πάντων, τα μαύρα τριαντάφυλλα δεν συνδέονται πάντα με αρνητικά γεγονότα και συναισθήματα, όπως θάνατος, εκδίκηση, κακό, μυστήριο και παρόμοια. Θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν μια σημαντική θετική αλλαγή ή να είναι το σύμβολο της βαθιάς ελπίδας και της αισιοδοξίας, του αληθινού ρομαντισμού και της αιώνιας αγάπης.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search