Μπλε Τριαντάφυλλα

Μπουκέτα με Μπλε

Μπλε τριαντάφυλλα. Βρείτε μπουκέτα με μπλε τριαντάφυλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς στο ανθοπωλείο floristas.gr. Αυθημερόν παράδοση.

Μπουκέτο με Μπλε Τριαντάφυλλα

€35,00
ΚΩΔ product_0319

Ανθοδέσμη με Μπλε Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0320

Ανθοδέσμη με Μπλε & Λευκά Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0321

Μπλε Ανθοδέσμη Γάμου

€105,00
ΚΩΔ product_0323

Μπλε Τριαντάφυλλα για Πάντα

€40,00
ΚΩΔ product_0328

Αρκουδάκι από Μπλε Τριαντάφυλλα

€35,00
ΚΩΔ product_0329

Μπλε Τριαντάφυλλo για Πάντα

€95,00
ΚΩΔ product_0330

Μπλε & Λεύκα Τριαντάφυλλo σε Κουτί

€125,00
ΚΩΔ product_0331

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 

 

Μπλε Τριαντάφυλλα - Μπλε Μπουκέτα με Λουλούδια Παράδοση

Στείλτε μπλε τριαντάφυλλα από την υπέροχη επιλογή μας από μπουκέτα με μπλε τριαντάφυλλα. Τα μπλε λουλούδια είναι ένας υπέροχος τρόπος για κάνετε ένα δώρο σε γιορτή, γενέθλια, γέννηση, επέτειο ή αποφοίτησή. Το μπλε χρώμα είναι ένα από τα τέσσερα πιο αγαπημένα χρώματα στον κόσμο. Αυτό καθιστά το μπλε τριαντάφυλλο μια κοινή επιλογή για άνδρες και γυναίκες.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές τέτοιων λουλουδιών για την παραγγελία σας με παράδοση την ίδια μέρα στη Αθήνα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια παραγγελία!

 

Ας Ξεκαθαρίσουμε Μερικές Αλήθειες και Μύθους για τα Μπλε Τριαντάφυλλα

Τα μπλε λουλούδια έχουν ιδιαίτερη σημασία στη γλώσσα των λουλουδιών. Όσον αφορά τα τριαντάφυλλα, υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε χρώμα, αλλά λίγοι ανταγωνίζονται το μυστήριο και το μύθο του μπλε τριαντάφυλλου. Το να πεις ότι το μπλε τριαντάφυλλο είναι σπάνιο πραγματικά δεν είναι δίκαιο, τουλάχιστον όχι στην πράξη. Παρά τους μύθους, τα μπλε τριαντάφυλλα είναι το αποτέλεσμα των βαμμένων τριαντάφυλλων ή γενετικά τροποποιημένων για να αλλάξουν το χρώμα τους, ωστόσο η λαογραφία και ο θρύλος του μπλε τριαντάφυλλου δεν φοβήθηκαν από αυτά τα γεγονότα. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι το απροσδιόριστο μυστήριο που προσθέτει γοητεία πίσω από το σπάνιο και πραγματικά ανέφικτο μπλε τριαντάφυλλο.

Είναι μια σχεδόν τυχαία ειρωνεία ότι τα μπλε τριαντάφυλλα έχουν σημασία και αυτό, καθώς αναγνωρίζονται ότι συμβολίζουν το ανέφικτο, είναι σύμβολα ειρήνης, ηρεμίας και γαλήνης, αντιπροσωπεύουν καθαρούς ουρανούς και καθαρά νερά, συμβολίζουν την αλήθεια και τον διαλογισμό. Όπως και τα περισσότερα τριαντάφυλλα, αναφέρονται επίσης σε κάποιο είδος αγάπης ή λατρείας, και στην περίπτωση του μπλε τριαντάφυλλου είναι επίσης γνωστό ότι έχουν δοθεί ως ένδειξη απλήρωτης αγάπης. Φυσικά, είναι εύκολο να δούμε πώς συμβαδίζει με το θέμα του ανέφικτου. Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να προσφέρουμε ένα μπλε τριαντάφυλλο, είναι να συμβολίσει την αγάπη ή την εκτίμηση κάποιου που θεωρείται εξαιρετικός ή μοναδικός.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες σημαντικές έννοιες που συνδέονται άμεσα με τα μπλε τριαντάφυλλα και περιλαμβάνουν την έκφραση της αγάπης με την πρώτη ματιά και ως αντανάκλαση μιας βαθύτερης εσωτερικής αγάπης, και σε άλλες περιπτώσεις, αντιπροσωπεύουν μια αδύνατη αγάπη. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το θέμα του «ανέφικτου» μπορεί να αναγνωριστεί και είναι η πρωταρχική ιδέα που συνδέεται με αυτό το μυθικό και μαγικό λουλούδι.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search