Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια

Μαγιάτικα Στεφάνια με Λουλούδια

Μαγιάτικα Στεφάνια με Λουλούδια. Στείλτε μαγιάτικα στεφάνια για την πρωτομαγιά. Αυθημερόν παράδοση στεφάνια για την πρωτομαγιά.

Μαγιάτικο Στεφάνι

€35,00
ΚΩΔ product_02044

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

 

 

 

Αποστολή Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια με Λουλούδια

Σύμφωνα με την παράδοση, το πρωτομαγιάτικο στεφάνι είναι ένα έθιμο που έχει βαθιά τις ρίζες του στο χρόνο. Τα στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια χειροποίητα ή κατασκευή, αποτελεί σύμβολο προστασίας, υγείας, ευτυχίας και καλής τύχης.

Επιλέξτε την πρώτη μέρα του Μαΐου, ένα μαγιάτικο στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στο 21 Flowers, το οποίο θα διακοσμήσει την πόρτα ή το μπαλκόνι σας με υπέροχα χρώματα.

Στο 21 Flowers θα βρείτε ό, τι ψάχνετε και περισσότερο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με πρωτομαγιάτικα στεφάνια, από στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια με ψεύτικα λουλούδια για το τραπέζι, κρεμαστά στεφάνια και πολλά άλλα.

Μπείτε στο πνεύμα της γιορτής με όμορφες διακοσμήσεις από χειροποίητα στεφάνια σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για εσωτερικές ή εξωτερικές διακοσμήσεις, σίγουρα ένα όμορφο μαγιάτικο στεφάνι θα σας δώσει την απόλυτη έμπνευση που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στιλ. Στο online ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια ποικιλία από φρέσκα λουλούδια για την κατασκευή πρωτομαγιάτικου στεφανιού. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από μαγιάτικα στεφάνια για να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search