Πιστωτική Κάρτα

Με την χρήση 3D-Secure μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές στο διαδίκτυο με όλες τις κάρτες - VISA, MasterCard, Diners, κ.λπ.

Εμβάσματα Μέσω E-banking

Γρήγορα και απλά, εκτελέστε τις εντολές για την αγορά των λουλουδιών μέσω - Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank.

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το 21 Flowers έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, με τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την αγορά των λουλουδιών.

Binance Pay

Το Binance Pay είναι μια δυνατότητα πληρωμής κρυπτονομισμάτων χωρίς επαφή, χωρίς σύνορα και με ασφάλεια από χρήστη στην εφαρμογή Binance. 
Αποστολή κρύπτο στο; +30 6932645902

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search