Αζαλέα Φυτό

Αζαλέα Φυτό Παράδοση

Παραγγείλετε αζαλέα φυτό σε γλάστρες στο online ανθοπωλείο μας και κάντε ένα όμορφο δώρο σε κάθε μοναδική περίσταση.

Ροζ Αζαλέα Φυτό

€35,00
ΚΩΔ product_0546

Κόκκινη Αζαλέα Φυτό

€35,00
ΚΩΔ product_0547

Λευκή Αζαλέα Φυτό

€35,00
ΚΩΔ product_0548

Αζαλέα Δέντρο

€45,00
ΚΩΔ product_0549

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

Αποστολή Φυτά Αζαλέα

Η αζαλέα (Ροδόδεντρον) είναι ένα αγαπημένο ευαίσθητο φυτό εξωτερικού χώρου, με άνθη σχήματος χωνιού και το ωραίο της φύλλωμα, που σας προσφέρει μια εντυπωσιακή ανθοφορία, η οποία θα ανταμείβει απλόχερα όσους ξέρουν την φροντίζουν. Γνωστή σήμερα ως η βασίλισσα του κήπου, η εκπληκτική αζαλέα είναι από τα ευχάριστα και δημοφιλές φυτά τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε ανθοπωλείο. Οι αζαλέες είναι ένα υπέροχο φυτό εξωτερικού χώρου για το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη.

Όταν στέλνετε ένα υπέροχο ανθισμένο φυτό αζαλέα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να είστε σίγουροι ότι το υπέροχο δώρο σας θα προσφέρει μακροχρόνια αγάπη!

Πολλοί λάτρεις των λουλουδιών και των φυτών αναρωτιούνται αν μπορούν να πάρουν ένα δώρο λουλουδιών και να το χρησιμοποιήσουν στον προσωπικό τους κήπο. Εάν σε μια γιορτή η τα γενέθλια σας, σας στέλνουν μια αζαλέα ως δώρο, μπορείτε σίγουρα να το φυτεύεται στον κήπο του σπιτιού σας!

Η αζαλέα με την επιβλητική και φυσική ομορφιά της είναι η τέλεια επιλογή δώρου για όσους αγαπούν το μεγαλείο των λουλουδιών και τα ζωντανά χρώματα τους. Επιλέξτε στο 21 Flowers αζαλέες σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου, του πορτοκαλιού και του λευκού και κάντε διαχρονικά δώρα για τους αγαπημένους σας με χρώμα.

Οι αζαλέες είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν θέλετε να στείλετε ένα ανθισμένο φυτό με εύκολη φροντίδα. Τα φυτά αζαλέα διατίθενται σε διάφορα χρώματα, ωστόσο δεν είναι όλα τα χρώματα στο ίδιο στάδιο ανάπτυξης. Οι αζαλέες είναι μέλη της οικογένειας Rhododendron. Οι ποικιλίες αζαλέας συνδυάζουν πολύχρωμα άνθη και αειθαλή φύλλα για να κάνουν ένα όμορφο φυτό για το σπίτι σας. Οι αζαλέες έρχονται σε μια ποικιλία αποχρώσεων, από βαθιές αποχρώσεις έως παστέλ ροζ και φωτεινά λευκά. Όταν φυλάσσονται σωστά, αυτά τα φυτά μπορούν να ανθίσουν σχεδόν κάθε εποχή, χρόνο με το χρόνο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια, το λουλούδι αζαλέα είναι μια μοναδική άνθιση με πολλές συμβολικές σημασίες.


Τι Σημαίνει η Αζαλέα

Μέρος της οικογένειας ροδόδενδρου, η αζαλέα είναι μία από τις δύο διαφορετικές ομάδες αυτής της κατηγορίας. Ένα φυλλοβόλο φυτό, η αζαλέα είναι γνωστή ως μια ποικιλία πεντανθράνης Rhododendron. Αν και το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία και την Κίνα, η λέξη «αζαλέα» έχει στην πραγματικότητα ελληνικές ρίζες. Προέρχεται από την ελληνική λέξη «δρυ» (βελανιδιά).

Πιθανότατα, αυτό οφείλεται στην προτίμηση του λουλουδιού για ελαφρά, καλά στραγγιζόμενα εδάφη.

 

Τι Συμβολίζουν οι Αζαλέες

Οι αζαλέες είναι λουλούδια με γενικά θετικές ενδείξεις, οι αζαλέες συμβολίσουν την ανάμνηση του σπιτιού και την επιθυμία να επιστρέψουν μια μέρα σε αυτό. Αντιπροσωπεύουν το οικογενειακό καθήκον, αλλά μπορούν επίσης να συμβολίζουν τον πλούτο και την κομψότητα. Οι αζαλέες μπορούν επίσης να συμβολίζουν την αφθονία (είτε στην ομορφιά είτε στην ευφυΐα) μαζί με τη γυναικεία ομορφιά και το αναπτυσσόμενο πάθος.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search