Γαρδένια Φυτό

Γαρδένια Φυτό Παράδοση

Παραγγείλετε γαρδένια φυτό σε γλάστρες στο online ανθοπωλείο μας και κάντε ένα όμορφο δώρο σε κάθε μοναδική περίσταση.

Γαρδένια Φυτό

€35,00
ΚΩΔ product_0545

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

 

Λουλούδια και Φυτά Γαρδένια

Οι όμορφες γαρδένιες μας χαρίζουν ένα μοναδικό έντονο άρωμα και ανεβάζουν τη διάθεσή μας στο σπίτι ή στον κήπο, γεγονός που τους καθιστά το κλασικό λουλούδι μα αφορμή τα δώρα σας για κάθε περίσταση. Θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με όμορφα φυτά που προσδίδουν μια αριστοκρατική ομορφιά, η γαρδένιες είναι τα ομορφότερα εποχιακά φυτά για να διακοσμήσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Οι γαρδένιες είναι γνωστά φυτά όχι μόνο για τα όμορφα άνθη τους, αλλά και για το εκπληκτικό τους άρωμα. Οι εντυπωσιακές ανθισμένες γαρδένιες θυμίζουν το άρωμα ενός ανθισμένου κήπου, και είναι το ιδανικό δώρο λουλουδιών και φυτών για να δείξτε εκτίμηση ή συγχαρητήρια. Η γαρδένια είναι ένα δημοφιλές λουλούδι για όλους και η αποστολή φυτών γαρδένιας σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο συνδέεται άμεσα με την Ελληνική παράδοση και κουλτούρα.

Οι γαρδένιες χρησιμοποιείται συχνά στη διακόσμηση και στα δώρα, αλλά γνωρίζετε το νόημα πίσω από τη γαρδένια.

 

Προέλευση της Γαρδένιας

Η γαρδένια είναι ένα εξωτικό λουλούδι που προέρχεται από την Ασία, συγκεκριμένα από την Κίνα. Ανήκει στην οικογένεια Rubiaceae. Το επιστημονικό όνομα για τη γαρδένια είναι: Gardenia jasminoides και ομορφιά τους είναι γνωστή σχεδόν παντού σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αυτού του είδους φυτών. Η γαρδένια είναι ένα φυτό το οποίο έχει μεγάλα, πλούσια φύλλα που είναι γεμάτα προσωπικότητα και είναι εντυπωσιακά, ειδικά λόγω του «φωτεινού» πράσινου χρώματος των φύλλων της.

 

Σημασία της Γαρδένιας

Αναρωτιέστε ποια είναι η έννοια πίσω από τη γαρδένια. Η γαρδένια είναι ένα λουλούδι που συμβολίζει την αγνότητα και την ευγένεια. Ωστόσο, αυτός ο συμβολισμός εξαρτάται συχνά από το χρώμα της γαρδένιας.

Για παράδειγμα, η λευκή γαρδένια ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το νόημα. Από όλες τις γαρδένιες, η λευκή γαρδένια ξεχωρίζει επειδή έχει τον μεγαλύτερο συμβολισμό. Το λευκό χρώμα των πετάλων του συμβολίζει την καθαρότητα ενός αγαπημένου προσώπου, η την καθαρότητα μιας σχέσης. Οι λευκή γαρδένια σημαίνει ειρήνη και αρμονία, γι 'αυτό χρησιμοποιούνται συχνά στην εσωτερική διακόσμηση και ακόμη και για δώρα.

Ένα άλλο σύμβολο της γαρδένιας είναι η μυστική αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων και η χαρά. Η γαρδένια συμβολίζει όλα όσα σχετίζονται με τον πνευματικό κόσμο, ιδιαίτερα την καθαρή έλξη. Είναι ένα μυστικιστικό λουλούδι που σχετίζεται με τη δύναμη της έλξης και της θετικής ενέργειας.

Η έννοια πίσω από τα λουλούδια είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζουμε πότε να τα δώσουμε ως δώρα. Λαμβάνοντας υπόψη το νόημα πίσω από τη γαρδένια, σας προτείνουμε να προσφέρετε αυτά τα λουλούδια όταν αισθάνεστε μια ιδιαίτερη αγάπη για ένα άλλο άτομο και εκείνος ή εκείνη ακόμα δεν το ξέρει, ειδικά εάν θέλετε να μεταφέρετε τη χαρά για τους άλλους. Είναι επίσης όμορφα δώρα για γιορτή, γενέθλια και την Ημέρα της Μητέρας. Ωστόσο, είναι επίσης κατάλληλα λουλούδια για να προσφέρετε σε κάποιον που λατρεύει τα φυτά εξωτερικού χώρου, καθώς αντιπροσωπεύουν την καθαρότητα μιας σχέσης ή την αγάπη.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search