Ορτανσίες Φυτό

Ορτανσία Φυτό Παράδοση

Παραγγείλετε ορτανσία φυτό σε γλάστρες στο online ανθοπωλείο μας και κάντε ένα όμορφο δώρο σε κάθε μοναδική περίσταση.

Λευκή Ορτανσία σε Γλάστρα

€35,00
ΚΩΔ product_0539

Ροζ Ορτανσία σε Γλάστρα

€35,00
ΚΩΔ product_0540

Μπλε Ορτανσία σε Γλάστρα

€35,00
ΚΩΔ product_0541

Ροζ Ορτανσία σε Γλάστρα για Δώρο

€85,00
ΚΩΔ product_0542

Μπλε Ορτανσία σε Γλάστρα για Δώρο

€85,00
ΚΩΔ product_0543

Λευκή Ορτανσία σε Γλάστρα για Δώρο

€85,00
ΚΩΔ product_0544

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

  

 

Αποστολή Πολυτελής Λουλούδια και Φυτά Ορτανσία

Ο Philibert Commerson ανακάλυψε την Ορτανσία στην Κίνα το 1767! Έκτοτε έχουν δημιουργηθεί πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες ποικιλίες ορτανσίες, όπως οι τύποι Hydrangeas paniculata, οι τύποι Hydrangeas macrophylla, Hydrangea serrata, Hydrangea sargentiana και Hydrangeas aspera. Τα φυτά ορτανσίας είναι ανθοφόρα φυτά χρησιμοποιούνται κυρίως σε κήπους, παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο λουλούδι είναι δημοφιλές για νυφικές ανθοδέσμες και άλλα, όπως ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα λόγω των ζωντανών αποχρώσεων τους.

Είτε χρειάζεστε να στείλτε ένα όμορφο καλάθι δώρων με ορτανσίες, είτε χρειάζεστε μια ανθοδέσμη με ορτανσίες για μια ρομαντική περίσταση, είτε μια σύνθεση με ορτανσία σε βάζο για να γιορτάσετε τη γέννηση ενός νέου μωρού, στο 21 Flowers θα βρείτε από φρέσκα πανέμορφα λουλούδια ορτανσίας έως ορτανσία σε γλάστρα για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας η του κήπου σας.

Η γκάμα των φυτών μας επεκτείνεται και τώρα προσφέρουμε μια όμορφη γκάμα φυτών ορτανσίας, μαζί με εποχιακά φυτά όπως οι αζαλέες.

Οι ορτανσίες είναι όμορφα φυτά με ελκυστικά άνθη μεγάλης διάρκειας. Με τη σωστή φροντίδα μπορούν να φέρουν ευχαρίστηση για μήνες σε εξωτερικούς χώρους ή ακόμα και χρόνια σε έναν κήπο.

Όσο πιο δροσερά κρατάτε της ορτανσίες, τόσο περισσότερο θα διαρκέσουν τα λουλούδια τους, αλλά πρέπει να της προστατέψετε από τον παγετό.

Όταν το φυτό βρίσκεται σε μια μικρή γλάστρα, θα χρειαστεί τακτικό πότισμα.

Καθώς το φυτό μεγαλώνει θα πρέπει να τοποθετείται σε γλάστρες ή σε μεγαλύτερα δοχεία ή στο έδαφος. Το καλοκαίρι δοκιμάστε και διατηρήστε το φυτό δροσερό, η σε μερικώς σκιασμένη θέση, είτε έξω σε ένα προστατευμένο αίθριο ή φυτέψτε το σε ένα σκιερό σημείο στον κήπο σας και θα σας φέρει ελκυστικά καλοκαιρινά λουλούδια για χρόνια.

Είναι καλύτερα να αφήσετε την τελευταία έξαρση λουλουδιών στο φυτό μέχρι το χειμώνα όταν φυτευτεί έξω για να το προστατέψτε τους πιο κρύους μήνες, μπορείτε να το καθαρίσετε την άνοιξη και να κλαδέψετε όλη την παλιά κατεστραμμένη ανάπτυξη μόλις το αρχίζουν να μεγαλώνουν πράσινα βλαστάρια.

Η ζέστη η το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει το φυτό. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μετακινείτε το την ορτανσία σας έξω για πρώτη φορά. Εάν τα φύλλα αρχίσουν να γέρνουν και τα λουλούδια αρχίσουν να μαραίνομαι, ξέρετε ότι είναι διψασμένο, οπότε νερό αμέσως.

Οι αποχρώσεις μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τον τύπο του εδάφους που βάζουν τα ανθοφόρα φυτά. Για παράδειγμα, οι ροζ ορτανσίες θα γίνουν μπλε όταν φυτευτούν σε όξινο έδαφος, ενώ οι κόκκινες ποικιλίες μπορούν να βελτιωθούν προσθέτοντας ένα στρώμα ασβεστόλιθου ή κιμωλίας στο έδαφος γύρω από αυτό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

logo-floristas-or.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2023. Floristas.gr - All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο

Search